Tripoteca, festivalul de film și artă psihedelică (16 – 17 noiembrie)

Prima ediţie a Festivalului de film și artă psihedelică Tripoteca are loc la Cinema Gloria în serile de 16 – 17 noiembrie, începând cu orele 20:00.

Tripoteca găzduiește peste 20 de filme din toate genurile artei autohtone – documentar, realism, suprarealism, experimental şi animaţie – ce gravitează în jurul unor teme de natură abstractă, metafizică, halucinantă. Evenimentul își propune să promoveze tinerii regizori independenţi din scena alternativă a cinematografiei românești, dar şi să amintească de rădăcinile artei psihedelice autohtone prin filme și muzică de arhivă.

Biletele pentru festival – în valoare de 20 de lei pe seară și 30 de lei pentru ambele seri – se găsesc la Hippie Hippie Shake (str. Tache Ionescu nr. 1 și Hanul cu Tei) si la Soul Rebel (str. Blănari nr. 14-16).  De asemenea, mai pot fi achiziționate la intrarea de la Golf Planet (str. Halelor nr. 7 ) și de la casieria Cinema Gloria, în seara main event-ului, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre evenimentele care se vor desfasura in cadrul festivalului puteti afla accesand www.tripoteca.ro.

Taguri:, , ,

07.11.2012 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.