Robert Pattinson: Un alt fel de Casanova în filmul Bel Ami (2012)

După ce a stârnit mare vâlvă în rândul femeilor cu rolul misteriosului vampir jucat în seria Twilight (cartea după care a fost facută ecranizarea s-a vândut ulterior lansării filmului într-o veselie), Robert Pattinson revine pe marele ecran sub forma unui seducător lipsit de scrupule, pe nume Georges Duroy,  poreclit și Bel Ami, alături de 3 frumoase actrite: Uma Thurman, Kristin Scott Thomas și Christina Ricci.

Filmul Bel Ami este o adaptare după romanul omonim al lui Guy De Maupassant, în regia lui Nick Ormerod și va fi lansat în România pe 2 martie 2012.

Pelicula ne prezintă cercurile pariziene din anul 1900, în care luxul și opulența erau râvnite cu ardoare de către protagonistul filmului. Renunțând la armată și fiind determinat cu orice preț să avanseze în ierarhia sociala, Bel Ami reușește să se transforme dintr-un băiat sarac într-un seducător lipsit de scrupule, exploatând în acest mod vulnerabilitatea femeilor bogate și influente ale acelei epoci ce l-ar fi putut propulsa pe scara socială.

Acest lucru se putea întâmpla deoarece cei mai importanți oameni din Paris nu erau bărbații, ci femeile, amantele acestora. Însă, pentru orice conduita reprobabilă există și un preț pe care-l plătești. Care va fi acesta veți afla după vizionarea filmului.

Taguri:,

29.02.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.