Premiere de weekend (8 – 10 iunie 2012)

Cel mai așteptat SF al anului, Prometheus, va avea premiera weekend-ul acesta. Filmul este regizat de Ridley Scott, cel care a regizat faimoasa serie Alien. Povestea din Prometheus are loc înainte de primul Alien.

 

 

 

1. Sin retorno/ Fără cale de-ntors, regizat de Miguel Cohan, ne spune povestea unui băiat care este omorât într-un accident de mașină, iar făptașul fuge de la locul accidentului. Tatăl victimei luptă din răsputeri ca să-l aducă pe vinovat în fața justiției. Însă, din cauza unui sistem juridic corupt, un om nevinovat este condamnat pentru crimă. Dacă va fi sau nu condamnat adevăratul făptaș vom afla după vizionarea filmului. Din distribuția filmului fac parte: Leonardo Sbaraglia, Martin Slipak și Bárbara Goenaga.

2. Prometheus este un SF horror, regizat de Ridley Scott. Povestea filmului debutează cu descoperirea unui indiciu despre originea rasei umane, care îi conduce pe niște cercetători în cele mai ascunse unghere ale universului, unde vor trebui să se confrunte cu o forță terifiantă pentru a salva destinul omenirii. În film joacă Charlize Theron, Noomi Rapace și Michael Fassbender.

Taguri:, , , , , , ,

08.06.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.