Premiere de weekend (6 – 8 aprilie 2012)

1. Toată lumea din familia noastră, regizat de Radu Jude. Filmul ne spune povestea unui tată divorțat, pe nume Marius (Șerban Pavlu), care, dorind să petreacă un weekend la mare, împreună cu fetița lui Sofia (Sofia Nicolaescu), se trezește prins în vârtejul amețitor al unor relații de familie cam ciudate.

Trailerul aici.

2. American Reunion este o reîntâlnire cu eroii din American Pie. În centrul poveștii îi avem pe foștii adolescenți, acum deveniți oameni maturi, care pe perioada unui weekend prelungit își vor depăna amintirile și se vor distra mai ceva ca în liceu. Ei vor constata că, în pofida timpului scurs și a distanței dintre ei,  prietenia lor a rămas aceeași.

Trailerul aici.

3. Salmon Fishing in the Yemen ne spune povestea lui Alfred Jones (Ewan McGregor), un tânăr specializat în piscicultură, căruia i se încredințează misiunea de a da viață unei viziuni insolite: introducerea somonilor în zona deșertică a Yemenului. Ideea neobișnuită  îi aparține Șeicului Yemenului (Amr Waked), care vrea să-și ducă hobby-ul său din Scoția, pescuitul sportiv, în zona sa natală.

Trailerul aici.

4. Titanicul lui James Cameron a avut un succes destul de mare la apariția lui pe ecrane în ’97, când toate fetele au plâns după trupul înghețat al lui Leonardo DiCaprio care s-a scufundat în ocean. Filmul a fost primit cu entuziasm nu numai de public, ci și de critici, Titanicul fiind premiat cu 11 statuete Oscar. Acum avem ocazia sa-l revedem in varianta 3D la cinematografe.

Trailerul aici.

 

Taguri:, , , , , , ,

05.04.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.