Premiere de weekend (30 martie – 01 aprilie 2012)

1. Dr. Seuss’ The Lorax (Lorax. Protectorul pădurii) este regizat de Chris Renaudd și Kyle Balda. Animația de aventură este o adaptare 3D după povestea “The Lorax”, scrisă de Dr. Seuss. Dorind să cucerească inima fetei de care s-a îndrăgostit, un băiat de 12 ani, pe nume Ted (Zac Efron), pornește într-o aventură plină de primejdii pentru a găsi unicul lucru ce ar fi putut readuce natura la viață. El trebuie să-l cunoască pe morocănosul Lorax (Danny DeVito), un fel de protector al pădurii, care l-ar putea ajuta în misiunea lui.

Trailerul aici.

2. La source des femmes (Izvorul femeilor), regizat de Radu Mihăileanu, este povestea unor femei care trăiesc într-un sat dintr-o regiune deșertică. Deși tradiția locului spune că ele trebuie să aducă apa în sat, de la un izvor îndepărtat și-n plină arșiță, acestea fac grevă, amenințându-și soții cu lipsa sexului dacă ei nu se vor responsabiliza cu aducerea apei în sat. Povestea este inspirată dintr-un fapt real din Turcia.

Trailerul aici.

3. Wrath of the Titans (Furia Titanilor) este regizat de Jonathan Liebesman. Filmul ne spune povestea lui  Perseu (Sam Worthington) care pornește într-o adevărată bătălie sângeroasă împotriva monștrilor eliberați din adâncurile infernului pentru a-l salva pe Zeus (Liam Neeson), amenințat cu detronarea de către Ares și Hades.

Trailerul aici.

Sursa poza: ifc.com

Taguri:, , , , , , ,

29.03.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.