Premiere de weekend (23 – 25 martie)

1. The Hunger Games (Jocurile Foamei), în regia lui Gary Ross, este o ecranizare după primul volum al trilogiei SF scrisă de Suzanne Collins. Într-o Americă postapocaliptică, se organizează anual un concurs periculos. Adolescenții sunt luați cu forța de lângă familiile lor și obligați să intre într-un joc al morții, care este transformat într-un show televizat și urmărit cu frenezie de către toată lumea. Filmul îi are în distribuție pe Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks și Woody Harrelson.

Trailerul aici.

2. Gone (Disparuta), un thriller în regia lui Heitor Dhalia.. Acțiunea filmului o are în centru pe Jill Parish (Amanda Seyfried), care se luptă din răsputeri ca s-o salveze pe sora sa, răpită de un ucigaș în serie.

Trailerul aici.

3. We need to talk about Kevin (Trebuie să vorbim despre Kevin) este o dramă regizată de Lynne Ramsay. Filmul ne spune povestea unei mame, interpretată de Tildă Swinton, care și-a sacrificat cariera pentru a-și putea crește copilul. Relația mama-copil este una dificilă, mai ales după ce băiatul comite o fapta îngrozitoare.

Trailerul aici.

Taguri:, , ,

23.03.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.