Premiere de weekend (22 – 24 iunie 2012)

1. Abraham Lincoln: Vampire Hunter, regizat de Timur Bekmambetov, este o ecranizare după cartea omonimă scrisă de Seth Grahame-Smith. Reinventarea fostului președinte al Americii, Abraham Lincoln, ca vânător de vampiri și suflul ușor dark venit de la producătorul Tim Burton, sunt două linii ce străbat acest horror.

După ce îi este omorâtă mama de către un vampir, Abraham Lincoln (Benjamin Walker) devine un aprig vânător al creaturilor nopții. El îl are ca mentor pe vampirul bun Henry Sturgess (Dominic Cooper), care îl învață cum să omoare aceste făpturi dornice de sânge. Din distribuția filmului mai face parte și Rufus Sewell.

2. Rock of Ages, regizat de Adam Shankman. este o ecranizare după un musical care a făcut istorie pe Broadway. Pelicula ni-l prezintă pe Tom Cruise în rolul rockerului Stacee Jaxx. Filmul urmărește povestea unei tinere în căutare de faimă la Hollywood, totul pe un fundal muzical cu piese celebre din anii ’80, de la Bon Jovi până la Def Leppard. Din distribuția filmului mai fac parte: Alec Baldwin, Russell Brand, Catherine Zeta Jones, Paul Giamatti si cântăreața Mary J. Blige.

3. Iron Sky, regizat de Timo Vuorensola. După ce au fost înfrânți în 1945, naziștii se stabilesc pe Lună, unde își construiesc o adevărată flotă spațială. Ei plănuiesc ca în 2018 să se răzbune și să cucerească Pământul.

4. Hodejegerne/Headhunters, regizat de Morten Tyldum, este o adaptare după cartea omonimă scrisă de Jo Nesbø. Filmul ne spune povestea lui Roger, un headhunter de succes, ce duce o viață dublă. Acesta fură opere de artă pentru a-și mări veniturile și a-și impresiona frumoasa soție. În timpul unui vernisaj, Diana, soția lui,  îi face cunoștință cu Clas, care nu este numai un potențial candidat pentru firma la care lucrează Roger, ci este și-n posesia unei picturi de Rubens, extrem de valoroasă. Roger găsește ocazia ideală de a scăpa de problemele financiare prin furtul acestei piese de colecție.

Taguri:, , , , , , , , , , , ,

21.06.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.