Premiere de weekend (20 – 22 aprilie 2012)

Weekendul ăsta vine cu una dintre cele mai așteptate premiere ale anului, filmul SF Battleship cu Liam Neeson și Rihanna. Iată mai jos lista de premiere.

 

 

 

1.Undeva la Palilula – este lungmetrajul de debut al regizorului de teatru Silviu Purcărete. În centrul poveștii îl avem pe Serafim (Dimeny Aron), un tânăr medic care  primește o repartiție la spitalul din Palilula. Filmul urmărește, pe parcursul mai multor ani, modul cum acesta este absorbit de o lume foarte stranie. Palilula este construit ca un oraș suprarealist, ce înglobează paradoxurile unei lumi izolate de orice context social, și-n care lucrurile fermecătoare coexista cu derizoriul.

2.Intouchables – Inspirat din viața reală a aristocratului Philippe Pozzo di Borgo, Invincibilii ne invită la o lecție de viață presărată cu umor. În centrul poveștii se află aristocratul Philippe (François Cluzet) care s-a ales cu o paralizie a picioarelor în urma unui accident de parapantă. Acesta își angajează un însoțitor, pe nume Driss (Omar Sy), un tânăr eliberat din închisoare. Cele două lumi diferite din care fac parte protagoniștii devin complementare, dând naștere unei prietenii profunde între cei doi.

3.The Pirates! Band of Misfits (Pirații! O bandă de neisprăviți), regizat de Peter Lord și Jeff Newitt. Animația de aventură ne spune povestea lui Pirate Captain (Hugh Grant), liderul unor pirați cam neisprăviți. Dorind să devină o figură de temut pentru toate ființele de pe mare, el intră într-o competiție care are drept premiu titlul de piratul anului. Pentru asta el trebuie să-i învingă pe rivalii săi, Black Bellamy (Jeremy Piven) și Cutlass Liz (Salma Hayek), cât și să plece de pe exotica Blue Island ca să ajungă în Londra secolului al XIX-lea.

4.Project X – este despre 3 prieteni care, dorind să câștige popularitate în rangul colegilor lor, dau o petrecere incendiară. Profitând de plecarea părinților de acasă, Thomas, jucat de Thomas Mann, își serbează ziua invitând prea mulți oameni la petrecere. Însă cum limitele sunt depășite, petrecerea se transformă în ceva periculos. Filmul se bazează pe o întâmplare reală, în care o fată din Australia a postat adresa petrecerii pe MySpace, trezindu-se cu vreo 500 de persoane la ușă.

5.Battleship – este regizat de Peter Berg și realizat de Hasbro, compania care a făcut Transformers. Cântăreața Rihanna a primit rolul unui ofițer marin, o femeie dură pentru care armele nu mai prezintă nicio enigmă, care pornește, alături de echipa ei, într-o bătălie împotriva unor extratereștrii. Din distribuția filmului mai fac parte: Liam Neeson, Alexander Skarsgard și Brooklyn Decker.

Taguri:, , , , , , , , , , , , ,

19.04.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.