Premiere de weekend (18 – 20 mai 2012)

Weekendul ăsta ne aduce niște premiere interesante, mult așteptata comedie The Dictator, cu Sacha Baron Cohen, precum și Dark Shadows, cu Johnny Depp.

 

 

 

1. Dark Shadows, regizat de Tim Burton. Filmul ne spune povestea lui Barnabas Collins (Johnny Depp), un bărbat plin de succes, blestemat de o vrăjitoare (Eva Green). Blestemul nu e unul simplu, aceasta îl transformă mai întâi în vampir, după care îl îngroapă de viu într-un mormânt, unde stă timp de două secole. Undeva prin anul 1972, acesta este eliberat și “readus la viață” într-o lume total diferită față de cea pe care o știa. Din distribuția filmului mai fac parte: Michelle Pfeiffer și Helena Bonham Carter.

2. The Dictator, regizat de Larry Charles. Comedia Dictatorul s-a inspirat din romanul Zabibah and the King, scris de Saddam Hussein și îl are în centru pe Sacha Baron Cohen în rolul de dictator. În film îl mai putem vedea pe Ben Kingsley.

3. La prima cosa bella (Prima amintire frumoasă), regizat de Paolo Virzi. În centrul poveștii se află frumoasa Anna care câștigă locul I la un concurs de frumusețe pentru mămici, acest fapt stârnind gelozia soțului ei. Din cauza temperamentului ei capricios, Anna creează un haos în sânul familei sale. Din distribuția filmului fac parte: Valerio Mastrandea, Micaela Ramazzotti și  Stefania Sandrelli.

Taguri:, , , , , , , , , ,

18.05.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.