Premiere de weekend (16 – 18 martie)

21 Jump Street, în regia lui Phil Lord si Chris Miller. Filmul este o comedie despre povestea a doi foști colegi, care nu se suportau în liceu, și care se regăsesc, după ceva timp, în timpul cursurilor de la Academia de Poliție. Schmidt (Jonah Hill) și Jenko(Channing Tatum), acum deveniți prieteni, fac o echipă cam trăznită, fiind niște polițiști cam nătângi și mocofani.
Trailerul aici.

Mirror Mirror (Oglindă, oglinjoară), în regia lui Tarsem Singh, un film cu Albă-ca-Zăpada într-o perspectivă contemporană, plină de magie și umor.  Regina cea rea, interpretată de Julia Roberts, vrea să se mărite cu Prințul Alcott (Armie Hammer) pentru moștenirea acestuia. Cum Albă ca zăpada (Lily Collins) este o amenințare prin frumusețea ei, aceasta este exilată în pădure, unde va fi salvată de cei șapte pitici.
Trailerul aici.

Big Miracle (Misiune de salvare), în regia lui Ken Kwapis, un film inspirat dintr-o poveste reală din anul 1988. Rachel Kramer, interpretată de Drew Barrymore, este o activistă Greenpeace, care se luptă cu autoritățile pentru eliberarea unei familii de balene blocate sub ghețurile din Cercul Arctic. In această misiune ea este ajutată de reporterul de stiri Adam Carlson (John Krasinski), fostul ei iubit.
Trailerul aici.

Gone (Dispărută), un thriller regizat de Heitor Dhalia, cu Amanda Seyfried, care încearcă să-și salveze sora din mâinile unui răpitor.  Soră-sa e dusă de răpitor într-o groapă dintr-o pădure, unde intenționează să o ucidă. Trailerul aici.

The Woman in Black (Femeia în negru), o dramă horror cu Daniel Radcliffe, în regia lui James Watkins. Filmul este despre un tânăr avocat care călătorește într-un sat izolat și descoperă o femeie fantomă care terorizează localnicii.
Trailerul aici.

Taguri:, , , ,

16.03.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.