Premiere de weekend (15 – 17 iunie 2012)

Weekend-ul acesta ne aduce una dintre cele mai așteptate animații ale anului: Madagascar 3: Europe‘s Most Wanted.

 

1. Piranha 3DD, regizat de John Gulager. Noua producție este o continuare a peliculei din 2010, Piranha 3D. La un an după atacul ucigaș din Lacul Victoria, peștii piranha revin pentru un proaspăt ospăț în noul waterpark, Big Vet. Deși teroarea se răspândește rapid în rândul turiștilor veniți să se distreze, Maddy (Danielle Panabaker) și prietenii ei, Barry (Matt Bush) și Kyle (Chris Zylka), vor încerca să distrugă creaturile ucigașe. Din distribuția filmului fac parte: David Hasselhoff, Danielle Panabaker și Ving Rhames.

2. Madagascar 3: Europe‘s Most Wanted, regizat de Eric Darnell, Tom McGrath și Conrad Vernon. Eroii din Madagascar revin cu o nouă aventură, cea a leului Alex și a prietenilor lui, care speră să ajungă din nou la grădina zoologică din New York. Ei călătoresc cu un circ ambulant prin toată Europa și trec prin tot felul de întâmplări care din trailer păreau funny.

3. Get the Gringo (cunoscut si sub numele How I Spent My Summer Vacation), regizat de Adrian Grunberg. Filmul ne spune povestea lui Driver (Mel Gibson) care, după ce a furat bani de la un mafiot, este prins de poliția mexicană și încarcerat într-o închisoare de maximă securitate, unde învață cum să supraviețuiască cu ajutoul unui băiat de 9 ani. Scenariul este realizat de către Mel Gibson si Adrian Grunberg.

Taguri:, , ,

14.06.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.