Premiere de weekend (13 – 15 aprilie)

1. The Cold Light of Day, regizat de Mabrouk El Mechri. În centrul poveștii îl avem pe tânărul Will Shaw (Henry Cavill) căruia îi sunt răpiți părinții, în timpul unei vacanțe petrecute cu aceștia în Spania. În încercarea de a-și salva părinții, el trece prin diverse situații periculoase, descoperind că tatăl său (Bruce Willis) este un agent secret și că în spatele răpirii se află o conspirație.

Din distribuția filmului fac parte: Henry Cavill, Bruce Willis și Sigourney Weaver. Filmul va avea premiera în România pe 13 aprilie 2012.

 Trailerul aici.

2. Salmon Fishing in the Yemen ne spune povestea lui Alfred Jones (Ewan McGregor), un tânăr specializat în piscicultură, căruia i se încredințează misiunea de a da viață unei viziuni insolite: introducerea somonilor în zona deșertică a Yemenului. Ideea neobișnuită  îi aparține Șeicului Yemenului (Amr Waked), care vrea să-și ducă hobby-ul său din Scoția, pescuitul sportiv, în zona sa natală.

Trailerul aici.

3. Titanicul lui James Cameron a avut un succes destul de mare la apariția lui pe ecrane în ’97, când toate fetele au plâns după trupul înghețat al lui Leonardo DiCaprio care s-a scufundat în ocean. Filmul a fost primit cu entuziasm nu numai de public, ci și de critici, Titanicul fiind premiat cu 11 statuete Oscar. Acum avem ocazia sa-l revedem in varianta 3D la cinematografe.

Trailerul aici.

4. American Reunion este o reîntâlnire cu eroii din American Pie. În centrul poveștii îi avem pe foștii adolescenți, acum deveniți oameni maturi, care pe perioada unui weekend prelungit își vor depăna amintirile și se vor distra mai ceva ca în liceu. Ei vor constata că, în pofida timpului scurs și a distanței dintre ei,  prietenia lor a rămas aceeași.

Trailerul aici.

Taguri:, , , , , , ,

12.04.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.