Premiere de weekend (11 – 13 mai 2012)

Weekendul acesta vom avea parte de ceva acțiune și spălare de creier alături de Jason Statham în Safe, o vom urmări pe Jojo cum fură mireasa unei nunți de interlopi, într-un film care pare extrem de prost, și vom vedea cum evoluează povestea unui cuplu nonconformist în Friends with Kids.

 

 

1. Friends with Kids, regizat de Jennifer Westfeldt este comedie ce sfidează regulile normale ale ideii de familie. Povestea se concentrează în jurul a doi amici foarte buni, Jason (Adam Scott) și Julie (Jennifer Westfeldt), care se învârt în cercul unor prieteni ce descoperă semnificația copiilor din viața lor. Deși au o relație platonică, cei doi decid să facă un copil împreună, împărțindu-și responsabilitățile de părinți în mod egal. Însă acest eveniment nu le va îngrădi libertatea, ei putând să-și dea întâlniri cu alte persoane și să-și caute fiecare jumătatea. Din distribuția filmului mai fac parte: Maya Rudolf, Kristen Wiig, Megan Fox și Jon Hamm.

2. S-a furat mireasa, regizat de Jesús del Cerro. Comedia ne spune povestea unei tinere șomere (Jojo), fostă Miss Bârlad, care crede că poate scăpa de o viață săracă, furând mireasa (Adina Galupa) de la o nuntă de interlopi și cerând o recompensă mare. Însă cum socoteala de acasă nu dă cu cea din târg, aceasta află că mireasa nu mai vrea să se întoarcă la familia și la noul ei soț, cu care a fost forțată să se căsătorească.

3. Safe – regia și scenariul îi aparțin lui Boaz Yakin. Acțiunea filmului se învârte în jurul unei fetițe care are talentul de a memora orice, urmărită de mafie. Luke Wright (Jason Statham) încearcă să o salveze pe fetiță și bineînțeles că reușește, după tot felul de întorsături de situație periculoase.

Taguri:, , , , , , ,

11.05.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.