Premiere de weekend (1 – 3 iunie 2012)

Weekendul ăsta vine cu una dintre cele mai așteptate premiere ale anului, filmul  Snow White and The Huntsman. Iată mai jos lista de premiere.

 

 

1. What to Expect When You’re Expecting, regizat de Kirk Jones, este o comedie despre cinci cupluri care descoperă că viețile lor sunt pe punctul de a se schimba radical, atunci când se confruntă cu provocarea de a deveni părinți. Filmul se inspiră din bestsellerul cu același nume, un ghid pentru femei însărcinate, scris de Heidi Murkoff și Sharon Mazel. În film le putem vedea pe Cameron Diaz și Jennifer Lopez.

2. Snow White and the Huntsman, în regia lui Rupert Sanders, ne propune o adaptare modernă a basmului clasic scris de Frații Grimm. Inocența  basmului este înlocuită cu o lume fantasy cu nuanțe gotice și cu scene de luptă, ceea ce face filmul mai dinamic și poate mai pe gustul publicului actual.

În noua versiune, accentul nu mai cade pe gingășia personajului Albă ca Zăpada, interpretată de Kristen Stewart, actrița din Twilight, ci pe atitudinea sa de razboinică.

Vânătorul, Chris Hemsworth (Thor), angajat de regina cea rea, interpretată de frumoasa Charlize Theron, să-i aduca inima Albei ca Zăpada, se îndrăgostește de victima sa, devenind mentorul și protectorul ei, învățand-o cum să se lupte și să supraviețuiască.

3. Chernobyl Diaries – regizat de Bradley Parker. Filmul spune povestea a 6 turiști care angajează un ghid să îi plimbe pe la Cernobîl, unde au surpriza să descopere că nu sunt singuri, orașul Pripyat fiind plin de creature dubioase.

Taguri:, , , , , , , , ,

31.05.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.