Laboratorul de noapte, noua sală a Teatrului Bulandra

Teatrul Bulandra, din strada Schitu Magureanu, și-a deschis o nouă sală, numită Laboratorul de noapte. Noul “laborator” este văzut ca un spațiu alternativ, deschis unor proiecte creative, ce va găzdui evenimente ale unor tineri profesioniști sau consacrați (lecturi, spectacole, teatru-dans, recitaluri, work-shopuri ), aparținând sau nu Teatrului Bulandra. Conceptul de noapte vine de la faptul că reprezentațiile vor începe după ora 20:00, în zilele în care în sala Liviu Ciulei nu va avea program.

Laboratorul de noapte ne prezintă astăzi premiera spectacolului Arlechino moare?, un atelier condus de Antoaneta Cojocaru, pe textul lui Nikolai Evreinov. Reprezentația aduce în atenția publicului condiția omului de astăzi, care se pierde în convenții sufocante, care riscă să se confunde cu propriile sale măști, uitându-și adevărata identitate.

Biletele la spectacolele Laboratorului de noapte vor avea aceleași prețuri ca toate spectacolele Teatrului Bulandra: 32,4 RON (cat.I) și 16,2 RON (cat. a-II-a).

 

Taguri:, , , ,

12.09.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.