Kristen Stewart va juca în filmul de acțiune “Cali”

Vedeta seriei Twilight va juca în filmul de acțiune Cali. Filmul ne prezintă povestea unui cuplu mai ciudat, format din Mya (Stewart) și Chris. Dorind să câștige bani, cei doi realizează un film în care Mya își înscenează propria moarte. Însă atunci când sora ei mai mică se află în pericol, aceasta trebuie să „reînvie” pentru a o salva, confruntându-se cu o lume plină de răufăcători.

Scenariul filmului este realizat de Michael Diliberti, responsabil și de scriptul pentru 30:Minutes or Less. Sperăm că între timp scenaristul s-a mai limpezit la minte, și ne va pregăti ceva mai de calitate, ținând cont că pelicula Ai 30 de minute sau bum! ne-a oferit o comedie extrem de slabă, ce nu a reușit să iasă din tiparul american.

Producătorii lui Cali caută un regizor, cât și un protagonist, care să interpreteze rolul lui Chris. Filmările vor începe la sfârșitul verii.

Pe Kristen Stewart o putem vedea pe marele ecran pe 1 iunie, în rolul unei Albe ca Zăpada războinice, din promițătoarea peliculă Snow White and the Huntsman, în care joacă și frumoasa Charlize Theron.

Taguri:, , , , ,

02.05.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.