Ana Ularu filmează pentru noua producție “Serena”

Ana Ularu filmează în perioada asta la Praga pentru noua producție Serena, regizată de daneza Susanne Bier. Filmul este o adaptare după cartea omonimă scrisă de Ron Rash. Actrița joacă alături de Bradley Cooper (The Hangover) și Jennifer Lawrence (The Hunger Games), protagoniștii pincipali ai filmului.

Filmul se concentrează în jurul soților George (Cooper) și Serena Pemberton (J. Lawrence), ce călătoresc din Boston în Carolina de Nord pentru a întemeia un imperiu de cherestea. Serena se dovedește a fi o femeie foarte puternică, reușind să conducă afacerea la fel ca un bărbat, ce nu se dă în lături de a elimina orice fel de obstacol ce s-ar afla în calea ambițiilor ei. Atunci când află că este sterilă, această pleacă s-o ucidă pe Rachel Hermann, jucată de Ana Ularu, iubita și mama copilului lui George înainte de căsătoria lor.

Lungmetrajul Serena va apărea în cinemtografe în 2013.

Cu filmul In a Better World, regizoarea Susanne Bier a câștigat anul trecut un Oscar, la categoria cel mai bun film într-o limbă străină.

Ana Ularu a câștigat, anul acesta, trofeul Shooting Stars la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, dar și premiul Gopo pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal (Periferic).

Taguri:, , , , , , , ,

10.05.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.