“Totul despre ei” la Prometheus: o piesă pentru fete

Totul despre ei este un spectacol care se joacă la Club  Prometheus și este un fel de stand up comedy cu 4 femei, care fac glume pe seama bărbaților, ba mai porcoase, ba mai subtile, ba mai slabe sau mai bune, și de toate felurile. Așa că orice tip de spectator ați fi, o să vă treziți râzând la un moment dat.

Recunosc că am avut îndoieli asupra calității umorului când am citit prezentarea spectacolului, ceva de genul “singurul spectacol din România în care femeile deconspiră adevărul despre bărbați”, însă, odată ajunsă la piesă, chiar m-am amuzat. Nu știu cât de distractivă este piesa pentru bărbați, nu mi s-a părut că ei s-au distrat așa de tare ca fetele.

În piesă, 4 actrițe joacă pe rând 4 personaje: femeia măritată, femeia singură, femeia naivă și amanta, monologând la un mod amuzant pe seama problemelor pe care le au cu bărbații sau cu lipsa lor. Piesa este destul de interactivă, actrițele au coborât de mai multe ori printre mese și au luat diverși bărbați din sală pe care i-au dus pe scenă, au făcut glume cu ei sau s-au așezat la ei în brațe.

Cele patru actrițe (Olimpia Mălai, Monica Florescu, Dana Porlogea, Clara Flores Aguilera) joacă foarte bine si sunt pline de energie, iar la final o să vă treziți cu o stare bună.

Totul despre ei este o piesă potrivită pentru fete, așa că dacă ai chef să te distrezi cu prietenele tale, asta ar fi o variantă bună. Când am fost eu la piesă, la o altă masă erau vreo 8-10 fete care s-au distrat copios, au râs și au chicotit în continuu.

Piesa este regizată de Clara Flores Aguilera, cea care a și scris textul împreună cu Antoaneta Zaharia.

Clubul Prometheus se află în Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Sector 4. Urmăriți programul lor aici.

Update: Din păcate, Prometheus s-a desființat, așa că piesele probabil se vor juca prin alte cluburi.

Taguri:, , , , , ,

7 / 10

28.02.2013 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.