Tresspass (2011): Nicolas Cage și Nicole Kidman, în două roluri mediocre

Tresspass (Ostaticii) e un film banal cu o familie de bogătani, mamă, tată și fiică, care se trezesc cu niște infractori în casă, dornici să le fure banii, diamantele și bijuteriile. Infractorii au niște probleme destul de neclare, chiar amoroase, pe care și le rezolvă cumva pe parcursul filmului, însă nu la un mod prea interesant. Nicolas Cage și Nicole Kidman sunt cei doi soți luați ostatici, care au și ei la rândul lor, probleme în cuplu. Acțiunea filmului pare trasă de păr, cred că dacă personajele ar fi fost scoase mai mult din casă ar fi fost mai palpitant.

Nicolas Cage are un rol nici mai prost, nici mai bun ca cele din ultimele filme, care au fost considerate de critici, și nu numai, niște eșecuri răsunătoare.

Filmul nu prea are cine știe ce suspans, deși Nicole Kidman pare răvășită de situație, iar Nicolas Cage se trezește și cu un glonte în picior, iar finalul este complet previzibil.  Tresspass nu e plictisitor, dar nici interesant, e o opțiune pentru momentele în care vrei să îți speli creierul cu ceva lejer, care să nu te solicite în niciun fel.

Filmul a fost regizat de Joel Schumacher, care a mai regizat și vreo două filme cu Batman.

Trailerul aici.

Nota IMDB: 5.3
Nota Rotten Tomatoes: 1.0

Taguri:, , , , , , ,

5 / 10

09.03.2012 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.