Top filme comice cu Iisus


Dacă vreți să vă amuzați de Paște cu câteva filme cu Iisus, iată câteva care s-ar putea să vă deturneze atenția de la slujbele de Paște și mâncărurile tradiționale, salata de boef, gulașul, pasca și drobul de miel, dar să vă mențină totuși într-o dispoziție pascală.

1. Life of Brian (1979) O parodie biblică destinată celor foarte deschişi la mine şi cu simţul umorului, “Viaţa lui Brian” urmăreşte aventurile spumoase ale lui Brian, un ilustru necunoscut născut de Crăciun, într-un staul, care este frecvent confundat cu Mesia.

Trailerul aici.

 

2. Jesus Christ Vampire Hunter (2001), un film despre a doua venire a lui Iisus. Dacă alte filme se concentrează pe nașterea sau suferința lui Hristos, în acest film veți avea parte de multă acțiune kung fu, comedie, horror, musical, toate la un loc.

Trailerul aici.

 

3. The Ten (2007), în regia lui David Wain, un film inspirat din cele 10 porunci, cu 10 povești. Rolul lui Iisus este jucat de Justin Theroux, prietenul aproape soț al actriței Jennifer Aniston. În film joacă și Winona Ryder.

Trailerul aici.

 

 

4. Hitler meets Christ (2007). Rolul lui Hristos este jucat de Wyatt Page. Cei doi, Hitler și Iisus, se întâlnesc într-o stație de autobuz unde discută tot felul de chestii interesante despre viața de acum și cea de apoi. Filmul nu e o capodoperă, e doar amuzant. Filmul e alb-negru.

Trailerul aici.

 

5. Superstar (1999). Un film cu o fată catolică, orfană, și un Iisus jucat de Will Ferrell. Ea este ajutată de Iisus să câștige un concurs de frumusețe la școală, deși este considerată un fel de rățușca cea urâtă. Filmul se adresează mai mult adolescenților care speră să fie ajutați prin rugăciune de acnee și virginitate.

Trailerul aici.

Taguri:, , , , , ,

/ 10

12.04.2012 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.