Top cele mai așteptate filme horror din 2012

Anul 2012 vine cu câteva filme horror bune, cu subiecte interesante și noi: fantome în avion, turiști la Cernobîl sau Abraham Lincoln în război cu vampirii.

1. Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Regizat de Timur Bekmambetov și produs de Tim Burton, filmul este o poveste fantasy horror cu un subiect inedit: Abraham Lincoln încearcă să scape de vampirii care vor să preia controlul asupra Statelor Unite. Filmul va fi lansat în România pe 22 iunie 2012. În film joacă Rufus Sewell.

Trailerul aici.

 

2. Dark Shadows
Regizat de Tim Burton, filmul este povestea lui Barnabas Collins (Johnny Depp), un bărbat plin de succes, blestemat de o vrăjitoare (Eva Green). Blestemul nu e unul simplu, aceasta îl transformă mai întâi în vampir, după care îl îngroapă de viu într-un mormânt, unde stă timp de două secole. Undeva prin anul 1972, acesta este eliberat și “readus la viață” într-o lume total diferită față de cea pe care o știa. Filmul va fi lansat în România pe 18 mai 2012. Trailerul aici.

 

3. Prometheus
Al cincilea film din seria Alien, Prometheus are acțiunea plasată înaintea primului Alien, cel din ’79. Prometheus este un SF horror regizat de Ridley Scott, în care sperăm să aflăm originea extratereștrilor cu care s-a tot luptat Ellen Ripley. În film joacă Charlize Theron, Noomi Rapace și Michael Fassbender. Filmul se va lansa în România pe 8 iunie 2012.

Trailerul aici.

 

4. Sinister
Povestea unui scriitor (Ethan Hawke) care se mută într-o casă unde descoperă că a fost omorâtă o întreagă familie. Filmul este povestea unei crime în care sunt implicate și niște forțe supranaturale. Sinister este regizat de Scott Derrickson și se va lansa pe 5 octombrie în America.

Trailerul nu a apărut încă.

 

5. Chernobyl Diaries
6 turiști angajează un ghid să îi plimbe pe la Cernobîl, unde au surpriza să descopere că nu sunt singuri, orașul Pripyat fiind plin de creaturi dubioase. Filmul este regizat de Bradley Parker și va fi lansat pe 12 mai în America.

Trailerul aici.

 

 

6. The cabin in the woods
Regizat de Drew Goddard, filmul spune povestea unor tineri, care decid să-și petreacă weekendul într-o cabană, aflată în mijlocul unei păduri. Însă ceea ce se anunța a fi o mare petrecere se transformă într-un  coșmar. Să sperăm că este diferit față de alte horror-uri cu aceeași temă cu adolescenți uciși prin pădure.

Trailerul aici.

 

7. Silent House
Silent House este un remake după filmul cu același nume regizat de Gustavo Hernandez și realizat în 2010. În centrul poveștii o avem pe tânăra Sarah (Elizabeth Olsen), care se trezește captivă în casa de vacanță a părinților ei. Liniștea casei ascunde niște lucruri stranii, iar pe măsură ce evenimentele evoluează, teama acesteia se transformă în teroare, făcând-o aproape să-și piardă mințile.

Trailerul aici.

 

8. 7500
Regizat de Takashi Shimizu, filmul spune povestea unor pasageri dintr-o cursă transoceanică, la bordul căreia se întâmplă tot felul de lucruri supranaturale. Takashi Shimizu este cunoscut pentru The Grudge. Filmul va fi lansat pe 31 august 2012 în America.

Trailerul aici.

 

Taguri:, , , , , ,

9 / 10

30.03.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.