Top cele mai așteptate animații din 2012

Dacă anul trecut am avut parte de Happy Feet 2, Cars 2 și Kung Fu Panda 2, anul 2012 vine și el cu niște continuări, Madagascar 3 și Ice Age 4.

1. Frankenweenie este o animație dark, în stilul lui Tim Burton. În centrul poveștii îl avem pe Victor Frankenstien (Charlie Tahan) care reușește, printr-un experiment ciudat, să-l readucă din morți pe iubitul sau câine, Sparky. Însă noul cățel zombie devine înfiorător atât pentru familie cât și pentru vecini. Filmul va avea premiera în România pe 5 octombrie 2012.

Trailerul aici.

 

2. Hotel Transylvania este o animație regizată de David Feiss și Anthony Stacchi. Filmul ne spune povestea lui Dracula (Adam Sandler), proprietarul Hotelului Transylvania, care încearcă să prevină o posibilă idilă dintre un călător neașteptat, pe nume Jonathan (Andy Samberg) și fiica acestuia Mavis (Selena Gomez), în vârstă de 118 ani. Filmul va avea premiera în România pe 19 octombrie 2012.

Trailerul aici.

3. Ice Age 4: Continental Drift, în regia lui Steve Martino și Mike Thurmeier. Povestea veveriței cu ghinda și a maimuțelor merge mai departe în Ice Age 4, unde o să găsim toate personajele cu care ne-am obișnuit într-o nouă aventură palpitantă, cu pirați și creaturi marine fioroase. Filmul va fi 3D și va avea premiera pe 6 iulie 2012 în România.

Un teaser amuzant cu veverițoiul Scrat puteți vedea aici.

 

4. Madagascar 3: Europe‘s Most Wanted. Eroii din Madagascar revin cu o nouă aventură, cea a leului Alex și a prietenilor lui (pinguinii mi se par cei mai amuzanți), care speră să ajungă din nou la grădina zoologică din New York. Ei călătoresc cu un circ ambulant prin toată Europa și trec prin tot felul de întâmplări care din trailer păreau funny. Filmul va avea premiera în România pe 15 iunie 2012.

Trailerul aici.

5. Brave, în regia lui Mark Andrews și Brenda Chapman, este o animație realizată de Studiourile Pixar despre o prințesă care se luptă să își salveze regatul și să elimine un crunt blestem care s-a abătut asupra lui. Printre cele mai renumite voci din film se numără Emma Thompson, Robbie Coltrane și Billy Connolly. Filmul va fi lansat în România pe 17 august 2012.

Trailerul aici.

 

6. Dr. Seuss’ The Lorax a avut premiera în România pe 30 martie 2012. Filmul ne introduce în atmosfera unui orășel artificial, construit numai din plastic, fără natură. Dorind să cucerească inima unei fete, Ted (Zac Efron), pornește într-o aventură pentru a găsi acel lucru ce ar fi putut readuce natura la viață. El trebuie să-l cunoască pe morocănosul Lorax (Danny DeVito), un fel de protector al pădurii, care l-ar putea ajuta în misiunea lui. Cântăreața Taylor Swift este vocea lui Audrey, fata visurilor lui Ted.

Trailerul aici.

7. The Pirates! Band of Misfits, regizat de Peter Lord și Jeff Newitt. Animația de aventură ne spune povestea lui Pirate Captain (Hugh Grant), liderul unor pirați cam neisprăviți, care-și dorește să câștige titlul de piratul anului. Pentru asta el trebuie să-i învingă pe rivalii săi, Black Bellamy (Jeremy Piven) și Cutlass Liz (Salma Hayek), cât și să plece de pe exotica Blue Island ca să ajungă în Londra secolului al XIX-lea. Filmul va avea premiera în România pe 20 aprilie 2012.

Trailerul aici.

8. Rise of the Guardians – regizat de Peter Ramsey. Animația este o adapatare 3D după cartea The Guardians of Childhood, scrisă de William Joyce. Povestea ne aduce în prim plan cinci personaje de legendă, răspunzătoare de speranțele și bucuriile celor mici, care se confruntă cu Boogeyman (Jude Law), cel care vrea să aducă lumea într-o stare de “întuneric”, inducând teamă în mintea copiilor. Filmul va avea premiera în România pe 30 noiembrie 2012.

Trailerul aici.

9. ParaNorman este o animație ușor dark, regizată de Chris Butler și Sam Fell. Norman (Kodi Smit-Mcphee) este un băiat altfel, care poate să vorbească cu morții. El pornește într-o aventură ciudată, unde va trebui să se confrunte cu creaturi stranii, pentru a-și salva orașul de blestemul străvechi al unei vrăjitoare. Premiera animației va fi pe 31 august 2012.

Trailerul aici.

 

Taguri:, , , , , , , , ,

10 / 10

15.04.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.