This Means War (2012): un film pe care merită să-l ratezi


This Means War (Să fie război!) e doar o altă comedie romantică, despre care nu ai mare lucru de spus și care te lasă cu senzația că ți-ai pierdut o parte din masa neuronală și nu mai e nimic de făcut. Filmul nu e nici prea vulgar, nici prea siropos, umorul e vag, așa că nu o sa ieși din sală prăpădindu-te de râs, iar acțiunea e oarecum forțată și stupidă. This Means War e despre doi bărbați, agenți secreți, care se îndrăgostesc de aceeași fată, Lauren, jucată de Reese Witherspoon. La final, unul dintre ei rămâne cu fata, lucru care nu ne surprinde în niciun fel și ne lasă la fel de fără reacție ca pe tot parcursul filmului.

FDR Foster (Chris Pine) este un afemeiat care o găsește în Lauren pe femeia visurilor, deși nu se potrivesc, iar Tuck (Tom Hardy) este un tată care își duce copilul la lecția de karate și se lasă umilit de antrenor doar pentru a nu afla fiul lui că e agent secret. Lauren (Reese Witherspoon) are bineînțeles o prietenă mai puțin arătoasă, cu o viață personală anostă, care îi dă sfaturi, personaj care apare cam prin toate comediile romantice.

Cei doi agenți “calcă pe cadavre” pentru a câștiga inima fetei, care decide să iasă cu amândoi pentru a-l alege pe cel potrivit. Nimic special până la finalul filmului, când toată lumea este fericită, inclusiv agentul care n-a rămas cu fata, care devine brusc interesant în ochii nevesti-sii.

Nu recomand filmul, doar în cazul în care sunteți liceeni și vreți să mergeți la un film ca să vă pupați în sală. Ăsta e ușor de urmărit și nu pierdeți nimic dacă nu vă uitați la jumătate din el.

Filmul a fost regizat de McG, cunoscut mai ales pentru Terminator și Charlie’s Angels, filme care nu au fost nici ele niște capodopere.

Nota IMDB: 6.4
Nota Rotten Tomatoes: 25%
Nota Cronix: 5.0

Taguri:, , , , ,

5 / 10

30.05.2012 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.