The Vow (2012), o poveste siropoasă

The Vow (Jurământul) e un film slab, cu o poveste care putea fi cât de cât interesantă dacă scenariul nu ar fi fost atât de plin de clișee. Filmul este despre un cuplu, Leo și Paige, pus la grea încercare în urma unui accident de mașină. Paige își pierde vreo 5 ani din viață, ani în care este inclusă și relația celor doi. Deși încearcă să o ajute să își recupereze memoria, Leo nu reușește, iar cei doi ajung să divorțeze, pentru ca la finalul filmului, să încerce să aibă o nouă relație.

Prima parte a filmului, în care se mizează pe scenele de iubire perfectă dintre cei doi, este destul de plictisitoare.

Channing Tatum, cel care interpretează personajul Leo, face un rol mediocru. Majoritatea scenelor cu el sunt la bustul gol, poate pentru a compensa lipsa de trăsături a personajului. Paige este jucată de Rachel McAdams, o actriță destul de expresivă, cunoscută mai ales din The Notebook, care se străduie să scoată ceva din personajul ei, însă toate dramele cu sculptura, studioul pe care nu-l mai recunoaște, certurile cu părinții, toate par false, atinse la suprafață, forțate.

O surpriză a fost să o văd în film pe Jessica Lange, în rolul mamei lui Paige. Părinții lui Paige au ridicat destul de mult calitatea filmului, însă nu suficient cât să îl facă un film interesant. The Vow e doar o poveste de dragoste de duzină.

Nota pozitivă în care se termină filmul, completată cu muzică celor de la The Cure (Pictures of you), îți lasă un gust plăcut, mai ales dacă nu ai pornit cu așteptări mari la vizionarea filmului.

The Vow a fost regizat de Michael Sucsy și a fost inspirat dintr-o știre reală despre o femeie care nu-și mai amintea nimic despre soțul ei, în urma unui accident.

Nota IMDB: 6.6

Nota Rotten Tomatoes: 28%

Taguri:, , , , , ,

5 / 10

25.04.2012 Publicat de carla

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.