The change up (2011): O comedie romantico-vulgară


The change up, tradus la noi cu “Dacă aș fi… tu?”, este un film lipsit de originalitate, care încearcă în zadar să scoată din ideea “schimbului de corpuri” ceva amuzant. Doi prieteni, unul burlac și unul cu nevastă și 3 copii, se trezesc unul în trupul celuilalt după ce urinează într-o fântână. Filmul abundă în scene cu fecale, wc-uri, păr pubian, reușind să trezească doar dezgust și să taie orice urmă de empatie a spectatorilor cu personajele.

Cei doi actori care joacă personajele scabroase din film sunt Jason Bateman si Ryan Reynolds, iar rolurile feminine sunt  interpretate de Olivia Wilde și Leslie Mann, care au și câteva scene de nuditate în film, probabil apreciate de publicul masculin.

In film, Ryan Reynolds este burlacul care experimentează viața de familie, iar Jason Bateman, un actor care mi se pare extrem de banal și enervant după acest rol, este familistul plictisit care încearcă să se bucure și el de viața de burlăceală, însă nu îi iese. Ideea filmului poate să sune bine, însă ce a scos din ea regizorul David Dobkin nu e o reușită.

Într-un mod uluitor, filmul a primit nota 6.4 pe imdb, ceea ce înseamnă că umorul cu fecale este unul destul de apreciat de public.

Un trailer găsiți aici.

Nota IMDB: 6.4

Nota Rotten Tomatoes: 2.5

Taguri:, , , , , , ,

3 / 10

24.02.2012 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.