The Cabin in the Woods (2012) – cronică film

The Cabin in the Woods nu este un film cu o cabană în pădure și niște ființe invizibile care terorizează niște bieți turiști noaptea, așa cum ne-am aștepta din prezentare, dimpotrivă, filmul are o tentă SF, fantasy, dar și comică. În film avem surpriza să o vedem într-un rol secundar și pe Sigourney Weaver, care este răpusă de niște zombi, în încercarea disperată de a salva Pământul.

Filmul începe cu niște adolescenți dornici de o petrecere în pădure, departe de civilizație, la o cabană printre niște munți. Aici ei află că sunt parte dintr-un experiment bizar și se află într-un soi de realitate virtuală. Încet-încet în film apar tot felul de creaturi bizare, de la zombi până la vârcolaci și vampiri, care ne țin în suspans până la final.

The Cabin in the Woods (Cabana din Pădure) este un film interesant, uneori prea sângeros și horror, alteori foarte comic, o combinație mai rară în filmele de groază.

Filmul a fost regizat de Drew Goddard.

În film joacă Kristen Connoly, Chris Hemsworth și Ana Hutchinson. O altă surpriză din film este apariția lui Jodelle Ferland, actrița din Tideland.

Nota imdb: 7.3

Nota Rotten Tomatoes: 91%

Nota Cronix: 8.0

Taguri:, , , ,

8 / 10

14.10.2012 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.