The Best Exotic Marigold Hotel (2011), un film de duminică

The Best Exotic Marigold Hotel e un film lejer, bun pentru zile plictisitoare de duminică sau pentru nopți târzii când te întorci de prin cine știe ce bar și nu vrei să te culci ca să nu vomiți în somn. Prin asta nu vreau să zic că nu e un film bun, dimpotrivă, e un film liniștitor, amuzant, fără chestii stupide care să te intrige.

Filmul este despre niște pensionari care ajung în vacanță la hotelul Marigold Exotic Hotel, de care se ocupă Soony (Dev Patel), actorul din Slumdog Millionaire. La hotel, lucrurile nu sunt așa cum s-au așteptat, însă pe parcurs, aproape toți se îndrăgostesc de India. Filmul o să vă facă poftă să mergeți în India să vă îndopați cu chana masala, să mergeți cu tuk-tuk-ul, să vă pozați cu indieni și să vizitați temple.

În film o să îi mai vedeți pe Judi Dench și Bill Nighy, în rolurile a doi bătrâni oarecum nefericiți, care ajung să își găsească un sens aici, la Marigold Hotel. De altfel, toți cei ajunși la Marigold Hotel își rezolvă cumva problemele.

Filmul transmite un mesaj simplu și anume că nu se termină totul la bătrânețe și încă te mai poți bucura de lucruri, fără să te simți marginalizat social.

The Best Exotic Marigold Hotel a fost regizat de John Madden.

Filmul a fost nominalizat pentru două Globuri de Aur și a primit nota 7.2 pe Imdb și 78% fresh pe Rotten Tomatoes.

8/10

Taguri:, , ,

8 / 10

02.02.2013 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.