Shaun of the dead (2004), o comedie romantico-horror cu zombi

Shaun of the dead (Lupta cu zombi) este o parodie la adresa filmelor cu zombi, foarte amuzantă, fără scene patetice la final, clișee și replici stupide.

Shaun, personajul principal interpretat de Simon Pegg, este un tip cam mocofan, care își scoate prietena în oraș în aceeași cârciumă de ani de zile, locuiește cu un coleg de apartament cam retardat și nu știe cum să-și recucerească prietena când aceasta decide să îl părăsească. Într-o noapte, după o beție cu colegul lui de cameră, Ed, Shaun descoperă că orașul a fost invadat de zombi. Până află de zombi sunt câteva scene amuzante în care el, fiind atât de preocupat de probemele lui, nu vede cum s-au transformat cei din jur.

Shaun of the dead are suficientă acțiune cât să nu te plictisești o secundă, iar faze amuzante sunt și ele destule. Filmul are și scene sângeroase, cam prea sângeroase unele dintre ele, mai ales în a doua jumătate a filmului.

Nu e prea mare lucru de povestit despre film, doar că este o comedie bună, la fel de bună ca Zombieland.

Filmul a fost regizat de Edgar Wright. Bizar este ca el a devenit mai cunoscut cu Scott Pilgrim vs. the World, un film destul de plictisitor și fără umor, și nu pentru Shaun of the dead, care e chiar amuzant.

Trailerul aici.

Nota IMDB: 8.0
Nota Rotten Tomatoes: 9.1

Taguri:, , , , , , , , , ,

8 / 10

04.03.2012 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.