Safety not guaranteed (2012): caut partener pentru o călătorie în timp

Se poate spune despre Safety not Guaranteed ca este un film SF, o comedie și o poveste de dragoste. Filmul are câte ceva din toate, fără să se dedice însă în întregime unui gen anume și asta îl face destul de interesant.

Dacă vă uitați la trailer, o să vi se pară că este foarte plictisitor, doar un film lent cu multă vorbăraie. Mie așa mi s-a părut și am tot amânat să îl văd. Surpriza a fost că filmul este plin de replici amuzante, are o poveste interesantă, deloc plictisitoare, iar personajele sunt bine construite, fără clișee, dramatizări inutile sau glume stupide.

Filmul pornește de la un anunț din ziar, în care un individ dintr-un orășel de provincie cere un partener pentru o călătorie în timp. Un jurnalist afemeiat și doi studenți care făceau practică la ziarul respectiv decid să meargă să facă un articol despre cel care a dat anunțul. Cei doi studenți sunt Darius (Aubrey Plaza) și Arnau (Karan Soni), fiecare cu ciudățenia lui. Povestea evoluează destul de imprevizibil, o să aveți o surpriză la final.

Safety not Guaranteed a fost regizat de Colin Trevorrow și a câștigat un premiu la Sundance Film Festival.

Dacă vă plac filmele independente vă mai recomand Good Dick și Like Crazy.

Nota IMDB: 7.2

Nota Rotten Tomatoes: 94% fresh

Nota Cronix: 8.0

Taguri:, , ,

8 / 10

19.11.2012 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.