Real Steel (2011): Un film previzibil, cu o poveste prea simplă

Tradus la noi cu “Pumni de oțel”, Real Steel uimește prin succesul răsunător pe care l-a avut la public, pe imdb filmul a primit nota 7.2, aproape cât “Orele” și mai mult ca “Troia”, publicul empatizând mai mult decât ar fi fost cazul cu robotul Atom.

Real Steel poate fi o capodoperă pentru copiii până în 7 ani, care se pot bucura de niște roboți puși într-un ring să se bată. Filmul, care se vrea a fi un SF, nu este nimic mai mult decât o poveste simplă și previzibilă: un robot vechi se bate într-un ring cu niște roboți de ultimă generație și, în cele din urmă, câștigă.

Cei doi actori celebri care apar în film, Hugh Jackman și Evangeline Lily, par că nu cred nici ei prea tare în rolurile pe care le interpretează și dau impresia în unele momente că joacă ușor jenați, mai ales scenele dramatice, care nu prea au substanță.

Imaginea filmului nu impresionează nici ea prin nimic, efectele speciale nu prea există, iar actorii au niște roluri atât de simple, încât practic nu au mare lucru de jucat.

Filmul a fost regizat de Steven Spielberg și a costat vreo 80 de milioane de dolari. Pentru că a avut succes, producătorii au anunțat și o continuare a filmului care va apărea în 2014.

Un trailer găsiți aici.

Nota IMDB: 7.2

Nota Rotten Tomatoes: 5.9

Taguri:, , , , , ,

5 / 10

24.02.2012 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.