Pitch Perfect (2012): comedie slabă cu adolescenți americani

Pitch Perfect e un film cu adolescenți americani, în primul an de colegiu, care fac parte din frății, cântă foarte multe chestii pop-rap și își fac farse stupide. Filmul este despre competiția dintre mai multe frății la un concurs de muzică fără instrumente, unde concurenții trebuie să își folosească doar vocea.

Subiectul ar fi fost ok, dacă regizorul și scenariștii nu ar fi simțit nevoia să introducă și niște toilet humour cu scene cu multă vomă și altele asemenea pe care nu mai fac eforturi să mi le amintesc.

În rolul principal o avem pe o tânără, Beca, proaspăt ajunsă la colegiu, cam înfumurată și enervantă, care ajunge să intre și ea într-o frăție și să cânte tot felul de cântecele stupide. Bineînțeles că impresionează pe toată lumea și se și îndrăgostește de un coleg la fel de bine înzestrat cu talent muzical.

Filmul e previzibil, mai ales că regizorul nu pune accent pe poveste, ci pe calitățile vocale ale personajelor. Poate și de aceea m-am uitat până la final, actorii au făcut ceva eforturi să cânte și să danseze. Oricum, recomand să îl evitați.

Pitch Perfect a fost regizat de Jason Moore. În rolurile principale îi avem pe Anna Kendrick, Brittany Snow și Rebel Wilson, niște actori mai puțin cunoscuți, dar care au dovedit că au voce.

Pitch Perfect a primit nota 7.2 pe Imdb și 81% fresh pe Rotten Tomatoes.

5/10

Taguri:,

5 / 10

22.01.2013 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.