Immortals (2011), un film pentru persoane cu deficit de atenție

Regizat de indianul Tarsem Singh, Immortals (Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor) este un film despre niște greci cu mușchi perfecți, care trăiesc liniștiți pe niște stânci, vreo 15 secunde din film, până să fie atacați și aproape măcelăriți de soldații lui Hyperion. Aceștia au fost trimiși să caute arcul lui Epirus, o armă care poate elibera titanii din munții Tartarus. Eliberând titanii, Hyperion speră să distrugă zeii.

Pe partea de vizual, Tarsem Singh stă destul de bine, însă scenele sunt atât de scurte, încât povestea devine haotică și enervant de urmărit. Filmul este o înlănțuire de momente sângeroase, câteva apusuri de soare grandioase și multe scene întunecate, din care te străduiești să deslușești contururile personajelor.

Hyperion, interpretat de Mickey Rourke, este singurul personaj din film cât de cât interesant, restul nu impresionează prin nimic. În film mai apare și Freida Pinto în rolul unui oracol care decide să scape de povara de a fi prezicătoare și se lasă dezvirginată de personajul Tezeu (Henry Cavill). Prin dezvirginare, ea își pierde din puteri, însă acest lucru se pare că nu o deranjează. Zeii, cu costumele lor aurii și coroanele SF cu antene, sunt cea mai ridicolă apariție din film.

Povestea e prea slabă, filmul prea întunecat, scenariul banal, iar personajele vag conturate. Să sperăm că regizorul nu va face și o continuare.

Nota IMDB: 6.2

Nota Rotten Tomatoes: 37%

Taguri:, , , , , , ,

5 / 10

25.03.2012 Publicat de ela

Comentarii (1)

  1. Roxana

    am vazut filmul , este super. va recomand . :) .

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.