Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011), un film amuzant de prost

Pasionații de bad cinema se vor distra la Ghost Rider 2 poate chiar mai bine ca la Plan 9 from Outer Space. Nicolas Cage este un motociclist care și-a vândut sufletul diavolului în schimbul unei motociclete, cu care reușește să îi prindă pe răufăcători și să le ia în stăpânire sufletele. Foarte amuzante sunt scenele în care Nicolas Cage apare spectaculos pe motocicleta în flăcări, transformându-se din Johnny Blaze în creatura Ghost Rider, scene parcă ceva mai spectaculoase ca cele din Ghost Rider 1.

Filmul are aproape de toate, violență, răpiri, urmăriri pe Transfăgărășan, mai puțin o poveste amoroasă, Nicolas Cage nereușind să se îndrăgostească, fiind mult prea prins în povestea lui cu demonii.

Ghost Rider: Demonul Răzbunării a fost turnat în România, de aceea apar și câțiva actori români, printre care și Cristian Iacob, cu un rol foarte mic, dar important pentru scenele cu Nicolas Cage, pe care îl și atinge.

Filmul va fi apreciat în mod special de pacienții și medicii de la spitalul CF2 din București, câteva scene din fim fiind turnate în spital și în curte.

Ghost Rider: Spirit of Vengeance a fost regizat de Mark Neveldine și Bryan Taylor și a avut premiera în România pe 24 februarie 2012.

Nota IMDB: 5.0
Nota Rotten Tomatoes: 27%

Taguri:, , , , , , ,

4 / 10

21.03.2012 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.