Ballet Shoes (2007): 3 talente diferite sub același acoperiș

Ballet Shoes nu este un film despre viața chinuită a unei balerine așa cum ar putea să pară din titlu, ci despre trei fete orfane cu talente diferite, teatrul, aviația și baletul, care sunt crescute de două femei, mamă și fiică, în casa uriașă din Londra a unui paleontolog pasionat de călătorii exotice. Ele ajung să trăiască într-o sărăcie lucie, așa că recurg la diverse metode să facă bani: să bage chiriași în casă sau să vândă din obiectele vechi ale paleontologului. Metoda cea mai eficientă de a face rost de niște bani o găsesc cele trei fete, Pauline, Posy și Petrova, care se angajează în diverse piese de teatru.

Ballet Shoes este un film drăguț, de familie, genul Hallmark, care va fi apreciat în mod special de publicul feminin și de copii. Povestea este frumoasă, scenariul este interesant, deloc plictisitor și lipsit de clișee hollywodiene. Este un film vesel, optimist, care transmite un mesaj pozitiv fără să cadă în penibil.

În film, în rolul uneia dintre cele trei fete o veți putea vedea pe Emma Watson, la primul ei rol în afara lui Harry Potter.

Acțiunea filmului se petrece în Londra anilor ’30.

Filmul a fost conceput special pentru televiziune și a fost regizat de Sandra Goldbacher.

Nota imdb: 6.9
Nota Rotten Tomatoes: 100% fresh
Nota Cronix: 7.0

Taguri:, , ,

8 / 10

27.12.2012 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.