30 Minutes or Less (2011) – pierdere de vreme

Deși avea toate premisele pentru o comedie bună, regia Ruben Fleischer (Zombieland) și o poveste care putea fi amuzantă, 30 Minutes or Less, tradus la noi inspirat cu Ai 30 de minute sau bum!, nu a reușit să iasă din tiparul comediilor americane pentru adolescenți cu deficit de atenție.

Filmul este despre un băiat care livrează pizza (Jesse Eisenberg), prins de niște idioți care ii pun o vestă cu o bombă și îl obligă să jefuiască o bancă. Pare funny, dar nu e. Replicile care se vor a fi amuzante sunt trase de păr, jocul actoricesc e pentru copii de 6 ani, iar povestea pare scrisă la un concurs de scenarii la Vaslui.

Nick (Jesse Eisenberg) are un prieten indian, care îl ajută să iasă din toate complicațiile cu bomba și chiar să jefuiască banca. Nu se întâmplă mai nimic comic, iar finalul, ca în orice comedie de acțiune scoasă pe bandă rulantă, este foarte previzibil.

Dacă vreți o comedie la care să râdeți sau măcar să va amuze, 30 Minutes or Less nu e prea potrivită, mai bine încercați o comedie romantică cu Jennifer Aniston sau Katherine Heigl, măcar știți de la început cam la ce să vă așteptați.

Jesse Eisenberg este cunoscut din Zombieland, o comedie decentă în care mai joacă Woody Harrelson, și The Social Network, un film care pe mine m-a plictisit și n-am rezistat până la final.

Nota IMDB: 6.2
Nota Rotten Tomatoes: 44%

Taguri:, , , , , , ,

4 / 10

21.04.2012 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.