21 Jump Street (2012), o comedie pentru adolescenți


21 Jump Street este despre doi polițiști prieteni care se dau drept liceeni pentru a prinde furnizorul de droguri dintr-un liceu. Dacă în urmă cu 7 ani când au terminat liceul, unul era talentat la sport și varză la școală, iar celălalt bun la învățătură și lipsit de popularitare, acum lucrurile se inversează și ambii retrăiesc altfel anii de liceu. Filmul nu este lipsit de clișee și nici nu aduce ceva nou în atmosfera liceelor americane, însă a fost mai bine primit de public față de alte comedii de acest gen.

Rolurile celor doi prieteni sunt jucate de Channing Tatum și Jonah Hill. În film apare, în mod surprinzător, într-o secvență foarte scurtă și Johnny Depp, însă asta nu ridică cu nimic din calitatea filmului.

La fel ca alte comedii cu adolescenți care mizează pe “toilet humor”, 21 Jump Street nu este nici el o excepție, vulgaritatea în limbaj fiind la ea acasă. Dar cu toate astea, filmul nu este încă un American Pie 4 tras de păr, dimpotrivă, are câteva momente de umor, multă acțiune și o poveste cât de cât legată.

Nu este cazul să aveți cine știe ce așteptări de la film, este doar o comedie cu liceeni americani, care dau petreceri cu mult sex, beau, se droghează și îi pun la zid pe tocilari.

Filmul a fost regizat de Phil Lord și Chris Miller.

Nota IMDB: 7.5
Nota Rotten Tomatoes: 85%
Nota Cronix: 6.0

Taguri:, , , ,

6 / 10

28.05.2012 Publicat de ela

Comentează

* Toate campurile sunt obligatorii.